free website creation software

Ismerd meg a csapatot!

Minden projektünknél a minőség, a hatékonyság és a gazdaságosság az elsődleges szempont, megtalálva Neked a legjobb megoldást az otthonteremtés, ingatlanbefektetés és kertrendezés területén.

Panni


Budapest

Nem találod a helyét? Azt hiszed, nem fér be? 8 éves tapasztalatomnak, építőmérnöki és ingatlanközvetítői végzettségemnek köszönhetően az ingatlanokkal kapcsolatos ügyek és folyamatok szinte minden fázisára rálátásom van. Ha kreatív megoldásokról van szó, nem ismerek lehetetlent. Megmutatom, hogy egy kis gondolkodással bármit meg lehet oldani. Pont olyan lakást varázsolok neked, amilyet elképzeltél – akkor is, ha otthont teremtenél, és akkor is, ha befektetnél.

Viola


Budapest

Az ingatlanfelújítás útvesztőjében könnyű eltévedni – engedélyek, hivatalok, szervezés, szakemberek, szomszédok, zaj... A lehetséges problémák listája nagyon hosszú. 8 éves tapasztalatom van abban, hogyan lehet egy felújítást gördülékenyen és problémáktól mentesen lebonyolítani a megrendelő ötletétől a kulcsrakész átadásig, költségkereten belül, határidőre. Ha számodra is fontos a precíz, gyors és megbízható munka, a legjobb helyen jársz.

Felújítás

A nagyobb átalakításoknál is számíthatsz a segítségünkre.

Lakberendezés

Már csak a berendezés és a dekoráció hiányzik? Ebben is partnereid leszünk.

Lakásvásárlás

Megtaláljuk számodra a tökéletes ingatlant – vagy épp a tökéletes vevőt.

Kerttervezés és építés

Még nem tudod, milyen az álom kerted? Segítünk megtervezni, majd meg is valósítjuk.

Kapcsolat

1066 Bp, Dessewffy u 18, D18 Irodaház

Telefon: Panni +36 20 947 9928
Viola +36 70 610 7295

E-mail: panni@simplace.hu
viola@simplace.hu


We use cookies to give you the best experience. Read our cookie policy.