easy site builder

Családi fészek Budán – 110 nm

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy sokat látott, romos, öreg lakás Budán...szétszedtük, összeraktuk, megfiatalítottuk és egykettőre egy csodás otthon lett belőle egy szuper anyukának és két kislányának :)

Megújulás a Faludi utcában - panel lakás újjászületése

Ez a lakás is szépen megújult.. Mindenki nagyon örült! És ami a legszebb, munka végén ezt kaptuk a tulajdonostól:
Köszönjük a gyors és profi munkát. Nagy segítség volt, hogy nem nekünk kellett keresni és szervezni a szakembereket. Jó minőségű lett a felújítás, meg vagyunk tökéletesen elégedve :)
Olvadozik a kis szívünk... 

Szaunás lakáshoz skandináv hangulat a Thököly úton

Minden szétszedtünk és újragondoltunk, az eredeti lakásból csak a szauna maradt, amihez fiatalos lakást terveztünk, skandináv stílusú berendezéssel, színekkel. Most két lány bérli, akik imádják.

Banánliget a Bajcsyn! 

Nagyon örültünk mikor megkaptuk ennek a csodaszép, nagyon világos lakásnak a berendezésére való felkérést. Egy-két bútor már ott volt és arra várt, hogy a többiek is megérkezzenek... Mostanra teljes a kép és Gulnaz már be is lakta. Imádja a nagy tereket és a csodás kályhát... :)

Kaktuszlove a Peterdy utcában :D 

Teljes műszaki és esztétikai felújításon ment keresztül velünk ez a kis lakás. Volt itt minden, terveztünk, romboltunk, építettünk, bútoroztunk és a kaktuszok is a helyükre kerültek.

Cuki lakás a Bajcsy-Zsilinszkyn

Felicia nagyon szereti a kéket és a szürkét a lakásban...Így nagy öröm neki az orvosi egyetemi éveit a kedvenc színeiben eltölteni... :)

A kis tesó:)

Azért csak nem ikrek... nem lehetnek egyformák...:D

Álomból valóság - panel az Örs vezér terénél

Ezt a lakást kifordítottuk a négy sarkából, falakat bontottunk, véstünk, és végül ablakos, verőfényes fürdőt, amerikai konyhás nappalit és két kényelmes hálót kapott, kifejezetten ide tervezett beépített bútorokkal. A tulajdonos beköltözött és már boldogan használja megújult otthonát!

Nagypolgári báj a Bajnok utcában

 A tulajdonosnak befektetési céllal találtuk meg a lakást, amelyet 7 hét alatt felújítottunk, és nem sokkal utána teljes pompájában került újra eladásra.

Húúú micsoda terasz!!! – Német utca

Ez a lakás bizony tényleg romokban hevert, 5 hét alatt azonban teljesen újjászületett – most már egy világos, teraszos, 2 szobás, vadi új (villany, víz, fűtés, esztétika) otthon! Az ingatlant befektetési célra találtuk a tulajdonosnak, felújítottuk, és pár hét múlva újra el is adtuk az első érdeklődőnek, aki belépett az ajtón.

A pipacs márpedig marad! – Fecske utca

A lakást új tulajdonosa bérbeadás céljából vásárolta. Festéssel, új konyhával és bútorokkal varázsoltuk otthonossá mindössze három hét alatt, és pár napon belül meg is találtuk a bérlőjét. Egyetlen dolog volt fontos a régi dolgokból: a pipacsokat megtartottuk!

Kapcsolat

1066 Bp, Dessewffy u 18, D18 Irodaház

Telefon: Panni +36 20 947 9928
Viola +36 70 610 7295

E-mail: panni@simplace.hu
viola@simplace.hu


We use cookies to give you the best experience. Read our cookie policy.