bootstrap html templates

TERVEZÉS

Minden részlet számít.

A választott ingatlant műszaki, lakberendezési szempontok alapján felmérjük, majd tervrajzot készítünk Neked, amit többféle részletességgel is kérhetsz (például csak falak mozgatása vagy elektromos és bútorozási terv is).

KIVITELEZÉS

Úgy, ahogy elképzelted.

Több partnerünktől kérünk ajánlatot, hogy megtalálhassuk számodra a legmegfelelőbbet. A kivitelezés teljes körű felügyelését vállaljuk, akár minden hivatalos szerv, hatóság előtt is képviselünk, hogy neked egy percig se fájjon a fejed az ügyintézés miatt.

TANÁCSADÁS ÉS LAKÁSKERESÉS 

Beszélgessünk!

Közösen feltérképezzük az ingatlanpiaci terveidet, kitűzzük a konkrét célt, és annak megfelelően megtaláljuk számodra a tökéletes lakást. Abban is segítünk, hogy a már meglévő ingatlanodat hogyan tudod a lehető legjobban kihasználni.

LAKBERENDEZÉS

A lakásból igazi otthon lesz.

A Te igényeid alapján lakberendezési tervet készítünk, majd megvalósítjuk a bútorok kiválasztásától a szállításon át egészen az összeszerelésig, legyen szó áruházban vásárolt bútorokról, vagy asztalos által készített, személyre szabott darabokról.

KERTTERVEZÉS ÉS KERTÉPÍTÉS

Szépet, felesleges körök nélkül.

Nem is gondoltad volna, mennyi kérdés merül fel a kertrendezés során is? Kerted tervezésének és kivitelezésének terheit is ránk bízhatod! Közösen megálmodjuk veled, majd kivitelezzük neked! Spórolj velünk időt és energiát!

LAKÁSELADÁS ÉS KIADÁS

Biztonságosan, a te érdekeidet szem előtt tartva. 

Vonzóvá tesszük ingatlanodat a vevők és bérlők számára, és az igényeid mentén megtaláljuk neked a legígéretesebb jelöltet – vállaljuk a hirdetés elkészítését, kezelését, a lakás megmutatását és az adminisztratív ügyintézés minden fázisát. 

Kapcsolat

1066 Bp, Dessewffy u 18, D18 Irodaház

Telefon: Panni +36 20 947 9928
Viola +36 70 610 7295

E-mail: panni@simplace.hu
viola@simplace.hu


We use cookies to give you the best experience. Read our cookie policy.