Rólunk mondták

“Köszönjük a gyors és profi munkát. Nagy segítség volt, hogy nem nekünk kellett keresni és szervezni a szakembereket. Jó minőségű lett a felújítás, meg vagyunk tökéletesen elégedve 🙂 “

K. G.

“Nagyon hálás vagyok a Simplace csapatának, akik elintéztek nekem egy sikeres befektetést az elejétől végéig úgy, hogy én ott sem voltam. A lakás megtalálásától a várárláson, felújításon keresztül az eladásig mindent teljes profizmussal szerveztek! Szuper csapat!”

Balázs

“A Simplaces lányok egyszerűen szuperek ! Azoknak ajánlom leginkább őket, akik kényelmesen hátradőlve a fotelból, idegeskedés nélkül szeretnék az ingatlan felújításukat levezényelni. 😉

Még a számomra “nagyon macerás” közüzemi doksikat is átírták helyettem a nevemre 😀

Ezen felül pedig a felújítás összes terhét levették a vállamról, elég volt csak néha kíváncsiságból meglátogatnom az ingatlant.

Fontos volt számomra, hogy a megbeszélt költségekből ne csússzunk ki, azt is sikerült tartaniuk ahogy azt előre elterveztük.

Hajrá lányok csak így tovább !”

T.N. – befektetési ingatlan felújítás

“Nagyon jó volt Pannival dolgozni, mert az átalakítások tervezése során mindig nyitott volt az új elképzelésekre és ezzel párhuzamosan reálisan felmérte a lakás sajátosságait. Jól rávilágított arra, hogy mi az, ami jól megvalósítható és mi az, ami kevésbé. Azoknál a pontoknál, ahol én nem láttam a megoldást, Panni mindig hozott jó ötleteket. 🙂 “

B. R.

“Ha megálmodtad álmaid lakását, de a 2×2 az néked 5, idegrohamot kapsz a négyzetméterektől, a közművektől, sóval hintenéd be az összes hivatalt, a szerelvények, kapcsolótáblák számodra csak érdekes grafikák… ha nem haverod egyetlen szaki sem, fogalmad sincs honnan keríts statikust, semmi kedved nyüstölni a közös képviselőt… Akkor fordulj bátran Pannihoz és Violához!

Kimérik, megtervezik, kijárják, megvalósítják, koordinálják. Mindezt igényesen, megbízhatóan, minden elképzelésedet, kívánságodat figyelembe véve.”

Horányi Ildikó

“Mit Panni hat man absolut keine Verständigungsprobleme und das macht die Zusammenarbeit schneller, einfacher und kostenoptimiert. Ich habe das Projekt  aufgrund der Corona Pandemie nie selbst besichtigt, daher hat sie mich digital über alle Schritte informiert. Sie kennt sich mit den Reglementierungen aus und verfügt über einen Pool von Anwälten, Fachkräften und Immobilienmaklern. Dieses Team bietet ein sorglos Paket.

Mit freundlichem Gruß

 

Pannival semmilyen kommunikációs probléma nincs, és ez gyorsabbá, könnyebbé és költséghatékonyabbá teszi az együttműködést. A koronajárvány miatt magam soha nem látogattam meg a projektet, ezért digitálisan tájékoztatott minden lépésről. Ismeri az előírásokat, ügyvédekkel, szakemberekkel és ingatlanügynökökkel rendelkezik. Ez a csapat egy gondtalan csomagot kínál.

Tisztelettel”

Rebecca T.