Rólunk

Megújulás macera nélkül!

Minden projektünknél a minőség, a hatékonyság és a gazdaságosság az elsődleges szempont, megtalálva a legjobb megoldást, legyen szó otthonteremtésről, ingatlanbefektetésről vagy lakásfelújításról!

Ismerd meg a csapatot:

Panni

Budapest

Nem találod a helyét? Azt hiszed, nem fér be? 10 éves tapasztalatomnak, építőmérnöki és ingatlanközvetítői végzettségemnek, lakberendezői gyakorlatomnak köszönhetően az ingatlanokkal kapcsolatos ügyek és folyamatok szinte minden fázisára rálátásom van. Ha kreatív megoldásokról van szó, nem ismerek lehetetlent. Megmutatom, hogy egy kis gondolkodással bármit meg lehet oldani. Pont olyan lakást varázsolok neked, amilyet elképzeltél – akkor is, ha otthont teremtenél, és akkor is, ha befektetnél.
Viola

Budapest

Az ingatlanfelújítás útvesztőjében könnyű eltévedni – engedélyek, hivatalok, szervezés, szakemberek, szomszédok, zaj… A lehetséges problémák listája nagyon hosszú. 10 éves tapasztalatom van abban, hogyan lehet egy felújítást gördülékenyen és problémáktól mentesen lebonyolítani a megrendelő ötletétől a kulcsrakész átadásig, költségkereten belül, határidőre. Ha számodra is fontos a precíz, gyors és megbízható munka, a legjobb helyen jársz.

Szolgáltatásaink:

Tanácsadás

Felújítás? Átalakítás? Bővítés? Lakberendezés? Választ kaphatsz az összes kérdésedre, személyesen, a te lakásodban vagy igény szerint online, a te problémádra szabva.

Lakberendezés

Már csak a berendezés és a dekoráció hiányzik? Ebben is partnereid leszünk. Beszerezzük, leszállítjuk, felvisszük és beépítjük.

Felújítás

Az akár kisebb, de a nagyobb átalakításoknál is számíthatsz a segítségünkre.